mandag 12. april 2010

Alene hjemme

Da var mammapermisjonen over. Hvor ble nå disse 14 dagene av. Men det har da vært noen aktive 14 dager - og på slutten har det jo også vært supert vær - så da har vi kost oss masse ute.
I forrige uke var Effie med på arbeidsmøte - første gang jeg kjørte bil med henne alene - buret bak er forløpig helt uaktuelt - da får hun hetta - men å ligge på pute i forsete med min hånd på puta - ja da er vi såre fornøyd - godt vi ikke skulle så langt - ellers sitter Eivind sammen med Effie i baksete når vi er på lengre turer. Ingen piping lenger og hun legger seg pent ned og sover - flinke jenta.

Eivind hadde overnattingsbesøk i helgen - da var skikkelig moro - Effie hoppet og danset rundt på dynene og skulle gjerne krøpet under og lekt med tærne...hehehe Det var mye hyl og latter der inne på morran!

Fotballcup er bare moro og slitsomt - men med et supert vær på søndag ble dette en kjempetur. Vi gjorde som tipset fra Randi og Vigdis - jeg tok en sekk på magen og der koste hun seg masse - 7 timer på tur - tok på alle parter - så det ble tidlig sengen på hele gjengen i går kveld.

Mamma sitter på kontoret og lurer veldig på hvordan det går hjemme i dag. Første dagen hun er alene hjemme i flere timer. Etter lørdagens erfaring hvor hun hadde kommet seg ut av valpegrinda - har vi "boltet grinda fast med stoler - så vi får håpe sikringene holder denne gangen.

1 kommentar:

  1. Det er spennende å lese om deres hverdag! Vi følger med :)

    SvarSlett